Yksilöllistä hyvinvointipalvelua Vantaalla

Hieronta

Perinteinen hieronta sopii normaalisti vauvasta vanhukseen saakka. Perinteinen hieronta auttaa monissa tuki- ja liikuntaelimien kiputiloissa ja sen on todettu auttavan myös mielenterveyttä edistävänä hoitomuotona. Perinteistä hierontaa käytetään mm. lihaskunnon ylläpitämiseksi ennen ja jälkeen urheilusuoritusten. Säännöllinen hoito ylläpitää lihasten toimintakykyä ja edistää työhyvinvointia.

Tuki- ja liikuntaelimistön työkykyä ja hyvinvointia ylläpitävä hoitosuositus n. 8-10 kertaa vuodessa. Hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Hoitoajat ovat yksilöllisiä ja toteutetaan asiakkaan toivomuksen mukaisesti. Hoidon ajaksi voit toivoa itsellesi sopivan taustamusiikin.
Hieronnan vasta-aiheista ja hieronnan soveltuvuudesta voi tiedustella omalta hoitavalta lääkäriltä.

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Tyytyväisyyden takeita ovat kiireettömyys ja hoitotapahtuman oikea kohdentaminen. Tarvittaessa käytämme apuna pintalämpöhoitoa. Hoidossa käytetään vain laadukkaita kotimaisia ihoystävällisiä tuotteita. Kaiken toiminnan taustalla koulutetun hierojan eettinen ohjeisto.

Perinteisen hieronnan, eli klassisen hieronnan menetelmiä ovat osa, – koko, -urheilu ja hemmotteluhieronta. Voit lukea lisää hieronnoista ”Vireyttä hieronnasta” –artikkelista. Tutustu hinnastomme täältä.